شهریور

علاقه‌مند

زمان ثبت نام این رویداد به اتمام رسیده است . در صورتی که تا به حال ثبت نام نکرده‌اید به دفتر شاخه‌ مراجعه کنید.

توزیع شماره‌ی جدید فصل‌نامه‌ی اف‌یک

F1 poster 15 4
F1 Scientific Journal

سخن اول، اخرین بخش از یک مجله است که نگاشته می شود، معمولا هم ناخوانده می ماند! از این رو تلاش کردم سخنان این بخش در راستای مجله و مقدمه‌ای مفید بر موضوعات آن باشد. شاید این جمله‌ی پیتر نورینگ -سرپرست بخش پژوهش گوگل- که : « ما الگوریتم‌های بهتری نداریم،‌ صرفا داده‌ی بیشتری داریم» اهمیت داده‌های بزرگ را در روزگار ما بهتر بیان کند. از این رو تیم اف‌یک «موضوع فصل» این شماره را به «داده‌های بزرگ» اختصاص داد. این بخش،‌ نخست به مروری کلی بر مفهوم‌ها و اهمیت داده‌های بزرگ، همچنین کاربرد‌های آن می پردازد. سپس معماری ابزار‌های پردازش داده‌های بزرگ را معرفی می کند و تا بررسی برخی از جزییات پیش می‌رود. در ادامه روایتی جذاب از سه دانشمند داده آورده شده که برای آزمون استخدام، به یک پرسش با سه رویکرد گوناگون نگاه می کنند. دغدغه‌ی آینده و چند راهی اپلای، کار، کارشناسی ارشد یا دکترا همیشه ذهن دانش‌جویان را درگیر کرده است، از این رو در این شماره کوشش شد آگاهی بیشتری از هر رویکرد به خوانندگان داده شود. دو هم‌سخنی و یک نشست با کسانی راه آزموده برگزار شد که برآیند آن در بخش «دانشکده» آورده شده است. توصیه می کنیم این بخش را از دست ندهید. مقاله‌های گوناگونی در بخش پایانی آورده شده است، تلاش ما بر این بود تا از جای جای علم کامپیوتر مطالبی گرد آوریم تا سلیقه‌های گوناگون را پوشش دهد. بازی سازی، شرحی ابتدایی بر برنامه نویسی وب، استارت‌آپ‌ها، دست آورد‌های الن تورینگ و فلسفه‌ی آزادی خواهی نرم افزار از موضوع‌های گوناگونی ست که در این بخش آورده شده است. امید است سود‌مند باشند.
شماره‌ی ۱۵م اف‌یک روز سه‌شنبه ۳۱ شهریورماه منتشر می‌شود. در دانشکده‌ی مهندسی برق و کامپیوتر منتظر حضورتان هستیم
می‌توانید تا روز سه‌شنبه اف‌یک با ۲۰٪ تخفیف با قیمت ۴۰۰۰ تومان پیش‌خرید کنید

روز ساعت مدت