مرداد

علاقه‌مند

زمان ثبت نام این رویداد به اتمام رسیده است . در صورتی که تا به حال ثبت نام نکرده‌اید به دفتر شاخه‌ مراجعه کنید.

Gamification

آریاز اقبالی

Game of thrones poster 85627 1920x1200
I want to play a game...

آیا حاضر هستید به یک غریبه بگویید که هر روز کجا و با چه کسانی رفت‌و‌آمد می‌کنید؟ آیا حاضر هستید در شرکت‌تان روزی دو ساعت بیش‌تر کار کنید بدون این‌که پول بیش‌تری بگیرید؟ آیا حاضر هستید در ایستگاه مترو از پله استفاده کنید، حتی اگر پله‌برقی خلوت باشد؟ آیا حاضر هستید زباله‌های کنار یک سطل زباله را بلند کنید و داخل سطل بیاندازید؟ مبحث جدیدی به‌نام Gamification وجود دارد که باعث می‌شود آدم‌ها حاضر باشند تمام کارهایی که گفته‌شد را انجام دهند. در این حلقه مقدمه، مثال‌ها و جنبه‌های مختلف Gamification را بررسی می‌کنیم. مثال‌های این مبحث را می‌توانید در فیس‌بوک، TheFunTheory ،Nike+ ،Foursquare و... ببینید.

گروه هزینه
دانشجویان دانشکده‌ی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران ۱۰۰۰۰۰ ریال
دانشجویان دانشگاه تهران ۱۵۰۰۰۰ ریال
سایر ۲۵۰۰۰۰ ریال