دی

علاقه‌مند

زمان ثبت نام این رویداد به اتمام رسیده است . در صورتی که تا به حال ثبت نام نکرده‌اید به دفتر شاخه‌ مراجعه کنید.

اولین ایده بازار تخصصی مهندسی پزشکی

B06635332ce3c557fd2d0701e075f0796be2a5953bcdf54d0b7c7b1dccfb8ed5
اولین ایده بازار تخصصی مهندسی پزشکی

هر ایده یک اتفاق ساده و ناگهانی در ذهن شماست که در هر مکانی ممکن است بیافتد، وسط کلاس درس، کنار تخت بیمار، توی مترو، پشت فرمان ماشین و یا وقتی در پارکی شروع به دویدن می‌کنید. فقط کافی‌ست این اتفاق‌ها را کمی جدی بگیرید و به سادگی از کنارشان عبور نکنید.
ایده‌ی شما می‌ تواند طراحی و ساخت یک وسیله‌ی ساده و کاربردی در مهندسی پزشکی باشد و یا نوشتن یک نرم‌‌افزار کاربردی موبایل که نیازی را در این زمینه برطرف کند. بعد کافی‌ست کمی دقیق‌تر به دوستان خود نگاه کنید و ببینید کدام یک مهارتی دارند تا شما را در به‌ثمر رسیدن ایده‌ی خود یاری کنند. ایده‌ی خود را با آن‌ها کامل کنید و برای کسب حمایت‌های مادی و معنوی و شروع کسب‌وکار خلاقانه‌ی خود آن را با ما درمیان بگذارید.

نفر اول: ۵ میلیون ریال
حمایت ۵۰ میلیون ریالی به صورت بلاعوض از ۳ ایده‌ی اول
(در قالب حمایت از طرح های مرکز ایده‌پردازی، نوآوری و فناوری اداره کل انجمن های علمی دانشگاه امیرکبیر)
تقدیر و ارائه پوستر از ۱۰ ایده‌ی برتر در رویداد «ایده بازار»

مهلت ارسال ایده تا ۱۴ آذرماه
زمان رویداد ۷ام آذرماه

این برنامه با همکاری انجمن‌های علمی مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر، مهندسی پزشکی و مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

روز ساعت مدت