آذر

علاقه‌مند

زمان ثبت نام این رویداد به اتمام رسیده است . در صورتی که تا به حال ثبت نام نکرده‌اید به دفتر شاخه‌ مراجعه کنید.

61شناخت توانایی‌ها برای دانشجویان

امیر مهرانی

مربی رشد فردی و تعالی سازمانی با رویکرد Appreciative Coaching
نویسنده مشترک کتاب Wisdom in Business از انتشارات Palgrave
مربیگری بیش از ۱۰۰۰ ساعت دوره‌ها و کارگاه‌های رشد فردی و تحول سازمانی
عضو جامعه‌ی مدرسان بین‌المللی Appreciative Inquiry
کارشناس برنامه‌ی باشگاه مشاوران اقتصادی رادیو اقتصاد
کارشناس برنامه‌ی کارآفرینی رادیو گفتگو
کارشناس برنامه‌ی یک کار خوب - پخش بهار ۹۴
سايت آقاى مهرانى Thecoach.ir

Web super
برای پیشرفت باید نقاط ضعف را از بین برد یا توانایی‌ها را افزایش داد؟

ممکن است شما رشته‌ی تحصیلی خود را از روی علاقه انتخاب نکرده‌باشید. شاید هم با آگاهی کامل رشته و مسیر تحصیلی خود را انتخاب کرده‌باشید. در هر شرایط شما نیاز دارید تا در شروع، اهدافی متناسب با قابلیت‌های خود انتخاب کنید. ما در انجام فعالیت‌هایی برای رسیدن به اهدافی که متناسب با استعدادها و توانایی‌های‌مان تعریف شده‌اند عملکردی یکتا و بی‌نظیر خواهیم‌داشت و به دستاوردهای بزرگی می‌رسیم. شناخت توانایی‌های فردی به شما کمک می‌کند تا مسیر شغلی خود را متناسب با استعدادها و توانایی‌های‌تان انتخاب کنید و اهدافی متناسب با قابلیت‌های خود تعریف نمایید. مهم نیست که در زندگی چه نقشی دارید. مهم نیست که در کجای دنیا ایستاده‌اید. شما می‌توانید و قابلیت این را دارید که دنیا را با خود همراه کنید و شرایط را آن‌طور که می‌خواهید بسازید. شناخت توانایی‌ها به شما کمک می‌کند چون شما همواره در جست‌وجوی بهبود، رشد و تعالی هستید. شناخت توانایی‌ها به شما کمک می‌کند چون به چگونه بودن خود اهمیت می‌دهید و می‌خواهید نقش تاثیرگذار خود در زندگی را بیابید. شناخت توانایی‌ها به شما کمک می‌کند چون می‌خواهید روزهای زندگی را عادی سپری نکنید چرا که می‌دانید بزرگ‌ترین خیانت انسان به خودش این است که خودش را کشف نکند، قابلیت‌هایش را نشناسد و براساس آن‌ها زندگی نکند. شناخت توانایی‌ها به شما روی‌کرد و تفکری را می‌دهد که بتوانید همواره در مسیر رشد باقی بمانید.
آزمون: در زمینه خودشناسی آزمون‌های مختلفی وجود دارد. شاید از معروف‌ترین و همه‌گیرترین آزمون‌ها که در ایران هم شناخته‌شده هستند بتوان به DISC ، MBTIو MMPI اشاره کرد. در کنار این آزمون‌ها، آزمون شناخت توانایی‌ها (Strengths Finder) هم وجود دارد که در طول سال‌های گذشته بخش مهمی از دوره‌های شناخت توانایی‌ها بوده‌است. این آزمون براساس تحقیق موسسه گالوپ شکل گرفته‌است و تم‌های توانایی هر فرد را در غالب ٣۴ تم معرفی می‌کند. تفاوت این آزمون نسبت به دیگر آزمون‌ها این است که برمبنای رویکرد روان‌شناسی مثبت‌گرا تهیه شده و بیشتر تمرکز آن برشناخت نقاط قوت و استعدادها است. این آزمون کمک می‌کند تا بتوانید درک بهتری از قابلیت‌های خود داشته‌باشید و دلیل بسیاری از رفتارها و احساس‌های تکراری در طول زندگی را دریابید.

این دوره شامل چهار جلسه‌ است که در هر جلسه برای درک مفاهیم از بازی‌ها و فعالیت‌های فردی و گروهی استفاده خواهدشد. قبل از شروع دوره نیز، یک همایش آشنایی در تاریخ ۴ آذر ماه ساعت ۱۲ برگزار خواهدشد. حضور در همایش معارفه برای تمام عزیزانی که قصد شرکت در کلاس را دارند، اجباری است.

* ثبت‌نام دوره پس از همایش یادشده شروع می‌شود.
* آزمون شناخت توانایی‌ها به‌صورت اینترنتی گرفته می‌شود.
* این دوره شامل ۴ جلسه سه‌ساعته است.
* هزینه‌ی شرکت در دوره: ۷۰ هزارتومان

ثبت‌نام تا روز سه‌شنبه ۱۱ آذر ادامه دارد.
کلاس در صورت رسیدن به حدنصاب تشکیل می‌شود.

روز ساعت مدت
چهارشنبه-93/09/19 11:00 am 180 min