مهر

علاقه‌مند

زمان ثبت نام این رویداد به اتمام رسیده است . در صورتی که تا به حال ثبت نام نکرده‌اید به دفتر شاخه‌ مراجعه کنید.

همایش جامع جاوا‌اسکرپیت

Img 0849
همایش جامع جاوا‌اسکرپیت

جاوا اسکریپت یکی از قدرتمندترین زبان‌های برنامه‌نویسی و هم‌چنان در حال رشد و توسعه است. از این‌رو گروه آموزشی بوت‌ویک با هم‌کاری انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران در اقدامی بی‌سابقه با جمع‌آوری مطالب و متد‌های روز دنیا قصد دارند تا طی همایشی جامع، این مطالب را به علاقه‌مندان ارائه کنند.

برای اطلاعات بیش‌تر و ثبت‌نام می‌توانید به سایت همایش جامع جاوا‌اسکریپت مراجعه کنید.

در این همایش با متدها، تکنولوژی‌ها و فریم‌ورک‌های جدید در زمینه‌ی جاوا اسکریپت آشنا خواهیدشد که به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید زمینه‌ی فعالیت خود را بهتر انتخاب کنید. بدیهی است هدف تنها ارتقا و به‌روزرسانی سطح علمی کسانی است که علاقه دارند تا با ویژگی‌های جدید برنامه‌نویسی و همچنین استفاده از فریم‌ورک‌های این زبان آشنا شوند . محور‌های آموزشی این همایش به شرح زیر است :‌

• دام ( مدل شی گرایی سند )‌ ( DOM )
  • کامپایلر
  • ساخت اپلیکیشن (Application Architecture & Desing Pattern)