مرداد

علاقه‌مند

زمان ثبت نام این رویداد به اتمام رسیده است . در صورتی که تا به حال ثبت نام نکرده‌اید به دفتر شاخه‌ مراجعه کنید.

مجله‌ی اف‌یک

F1 poster 11 3
توزیع شماره‌ی جدید مجله‌ی اف‌یک

از همان روزی که چاپ روزنامه و نشریات کاغذی رایج شد تا امروز که بیش‌تر مقالات و اخبار به‌صورت الکترونیکی منتشر می‌شود، هر رسانه‌ای که از تکرار فاصله نگیرد و ایده‌ای نو نداشته‌باشد، مخاطبان خود را از دست می‌دهد. از این‌رو بر آن شدیم تا تحولاتی در جهت بهبود نشریه داشته‌باشیم؛ تغییراتی که از دو شماره‌ی قبل با تغییر در شیوه‌ی نگارش و در شماره‌ی قبل با تغییراتی ظاهری در صفحه‌آرایی آغاز شد و با ورود اف‌یک به دهه‌ی دوم انتشار خود، در این شماره با تغییراتی در ساختار مطالب ادامه یافت.

شاید مشخص‌ترین تغییر انتخاب یک موضوع تخصصی برای هر فصل است که سهم بیش‌تری از مطالب هر شماره به آن اختصاص می‌یابد. انتخاب «موضوع فصل» این امکان را فراهم می‌کند تا با موضوعاتی که کم‌تر به آن‌ها توجه شده‌است بیش‌تر آشنا شویم. این فصل موضوع «بازی‌سازی» را انتخاب کردیم. موضوعی که با وجود اهمیت زیاد، در ایران و به‌ویژه در دانشگاه تهران کمتر مورد توجه قرار گرفته‌است. معرفی کوتاه از بازی‌سازی، گفت‌وگو با رییس هیات مدیره‌ی بنیاد ملی بازی‌‌های رایانه‌ای (دکتر مینایی) و مقالات تخصصی از مواردی است که در این شماره خواهید خواند.

اخبار دانشکده، مروری بر رویداد‌های مهم فصل، بررسی جشنواره‌ی مهندسی اینترنت، مقاله‌ی «ردپای ما در اینترنت»، تغییرات رشته‌ی مهندسی کامپیوتر به قلم دکتر کارگهی از دیگر مطالبی است که در این شماره خواهید خواند. شماره‌ی یازدهم اف‌یک در روز یکشنبه نوزدهم مردادماه منتشر خواهد شد. در این روز در دانشکده‌ی مهندسی برق و کامپیوتر منتظر حضورتان هستیم.

شما می‌توانید نسخه‌ی جدید مجله را با ۵۰ درصد تخفیف و به قیمت ۲۰۰۰ تومان پیش‌خرید کنید و در مراسم رونمایی تحویل بگیرید.

روز ساعت مدت
یک‌شنبه-93/05/19 11:00 am 60 min