نخستین دوره‌ی مسابقه‌ی محیطی The Maze
۲۷ مهر · Other

۸ سالی می‌شه که هرساله توسط انجمن علمی مهندسی کامپیوتر (شاخه‌ی دانشجویی ACM) ، مسابقه‌ای ویژه‌ی ورودی‌های جدید دانشکده برگزار می‌شه که هدف اون، آشنایی ورودی‌ها با هم‌دیگه، سال‌بالایی‌ها، شاخه‌ی دانشجویی ACM و جو کلی دانشکده‌ست.

از امسال و با ایده‌گرفتن از مسابقه‌ی MIT Mystery Hunt ، مسابقه‌ی ویژه‌ی ورودی‌ها تحت عنوان The Maze قراره برگزار بشه. The Maze یک مسابقه‌ی محیطیه که بچه‌ها به تیم‌هایی تقسیم می‌شن و در کنار مربی‌شون که از سال‌بالایی‌هاشونه، باید معماهایی رو که در محیط دانشگاه (پردیس ۲ دانشکده‌های فنی) مخفی شده رو پیدا و حل کنن. البته! حواستون باشه حل این معماها به این آسونی‌ها نیست :)

اولین دوره از The Maze روز پنج‌شنبه ۱۰ آبان‌ماه از ساعت ۹ صبح الی ۱۸ در پردیس ۲ دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برگزار می‌شه. جوایز ارزنده‌ای هم برای تیمِ برنده‌ی مسابقه درنظر گرفته شده!

گفتنیه که ثبت‌نام به صورت فردیه و گروه بندی در روز مسابقه انجام می‌شه.

برای شرکت در مسابقه‌ی امسال از طریق این لینک می تونین ثبت نام کنین!