دورهمی چهارشنبه‌ها
۱۴ مهر · Rings

دانشجویان دانشکده‌ی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران از دانشجویان مستعد کشور هستند که علاوه بر درس در زمینه‌ها و فعالیت‌های خارج دانشگاه نیز حصور دارند. در میان این دانشجویان افرادی توانمند در حوزه‌های مختلف نظیر شبکه، هوش مصنوعی، لینوکس و… وجود دارند که علاقه‌مند هستند این دانش را با بقیه دانشجویان به خصوص دانشجویان جدید به اشتراک بگذارند.

دورهمی چهارشنبه‌ها برنامه‌ای است با هدف ایجاد این فضا برای دانشجویان علاقه‌مند به ارائه و علاقه‌مند به یادگیری مطالب جدید، پدید آمده است. در این برنامه دانشجویان مطالب خود را در قالب یک ارائه‌ی یک ساعته با سایر دانشجویان به اشتراک می‌گذارند و از آنجایی که افراد ارائه دهنده این موضاعات را با میل خود یاد گرفته‌اند، بسیار در ارائه‌ی آن‌ها نیر خوب عمل می‌کنند.

چند جلسه‌ از این برنامه برگزار شده‌است که جلسات با موضوعات استارت‌آپ‌ها و شبکه‌های کامپیوتری ( و مختصری از شبکه داخلی دانشگاه تهران) استقبال و بازخورد‌های بسیار خوبی از طرف سایر دانشجویان داشته‌ است. از موضوعات هفته‌های آینده این برنامه می‌توان به پویش داده و هوش مصنوعی اشاره کرد.