سامانه رای‌گیری
۱۱ آذر · News

به دلیل آن‌که در هر انتخاباتی، مشارکت بالای رای‌دهندگان از اهمیت بالایی برخوردار است، شاخه‌ی دانشجویی ACM دانشگاه تهران تصمیم گرفت تا با ایجاد یک سامانه‌ی اینترنتی به نام ACM Vote، انتخابات را به صورت آنلاین برگزار کند تا تمامی دانشجویان در تمامی مقاطع بتوانند به راحتی در آن شرکت کنند.

این طرح در قالب یک پروژه‌ی چهار الی پنج‌نفره در برنامه‌ی SOC سال ۱۳۹۵ عنوان شد و توسط دانشجویان سال اول و دوم، طی ۴ ماه توسعه یافت.

خروجی این طرح به قدری رضایت‌بخش بود که دانشگاه تهران از این تیم تقاضا کرد که پروژه را برای دانشکده‌های دیگر و همچنین انتخابات شورای صنفی نیز توسعه دهند.

از مهم‌ترین چالش‌های این طرح، ارتباط آن با سامانه‌ی احراز هویت مرکزی دانشگاه تهران، تضمین امنیت انتخابات و پشتیبانی مناسب از این سیستم بود.