کلاس‌های تابستان ۱۳۹۵ شاخه‌ی دانشجویی ACM دانشگاه تهران
۲۹ شهریور · Classes

ه دلیل فشردگی دروس در طول ترم و تمرکز بیشتر دانشجویان روی کسب نمرات دلخواه، اغلب آنها نمیتوانند با فراغ بال به یادگیری مطالب مورد علاقه خود بپردازند. به همین دلیل، همیشه تابستان به عنوان فرصتی طلایی مطرح بوده که بتوان در آن، این ضعف را پوشش داده و مطالب زیادی را فراگرفت.

شاخه‌ی دانش‌جویی ACM دانشگاه تهران نیز با علم به این موضوع و با توجه به رسالت خود، همواره سعی کرده تا با برگزاری کلاس‌های متفاوت و با سبک‌های مختلف، هم سلیقه‌ی دانش‌جویان را پوشش داده و هم آن‌ها را با مطالب روز دنیا آشنا کند.

در تابستان ۹۵ سعی شد که کلاس‌ها علاوه بر پوشش مهارت‌های فنی و تئوری دانش‌جویان در حوزه‌ی مهندسی کامپیوتر، توجه زیادی به مهارت‌های اجتماعی یا همان Soft Skills نیز داشته باشد. می‌دانیم که این‌گونه مهارت‌ها در واحدهای دانشگاهی به دانش‌جویان آموخته نخواهد شد و توجه به آن‌ها جزو یکی از اهداف برگزاری کلاس‌ها و تاک‌های تابستانی ما بود.

در بخش کلاس‌های فنی، مباحت مختلفی بیان شد که در تعداد خوبی از آن‌ها، از مدرس‌های درجه ۱ و توانمند برای ارائه‌ی این دروس استفاده شد. کلاس‌های  Big Data & Deep Learning، MATLAB، Network+، Scale to the Web و اینترنت اشیا (IOT) جزئی از مهم‌ترین کلاس‌های این دسته بودند.

در بخش کلاس‌های تئوری ۲ کلاس ACM ICPC و Machine Learning برگزار شدند که تمرکزشان بر روی مباحث تئوری این موضوعات بود.

در بخش کلاس‌های تعیین مسیر آینده و همچنین تقویت Soft Skills نیز کلاس‌ها و تاک‌های مختلفی داشتیم که اصول و فنون مذاکره، کارگاه پیدا کردن شغل مورد علاقه، کارگاه روندهای زندگی دیجیتال، سمینار ۲۰ تا ۳۰ سالگی و دوره‌ی دیجیتال مارکتینگ از جمله‌ی این کلاس‌ها بودند.

کلاسهای تابستانی از اوایل مرداد شروع شد و تا اواسط شهریور ادامه داشت. در انتخاب هزینه کلاس ها بر اساس حقوق درخواستی اساتید انتخاب شد که البته برای دانشجویان رشته کامپیوتر، با تخفیف همراه بود.

لیست کارگاه‌ها و کلاس‌ها در جدول زیر آمده است:

کلاس

استاد

مدت

مقدمه‌ای بر داده‌های بزرگ، یادگیری ماشین و یادگیری عمیق

امیر صدیقی

۷ جلسه

دوره‌ی آموزشی Network+

پوریا خیرخواه

MATLAB

علی ساده‌دل

توسعه‌ی وب‌اپلیکیشن‌ها در مقیاس بالا