جشنواره‌ی حرکت
۰۵ اردیبهشت · News

جشنواره ملی حرکت ویژه‌ی انجمن‌های علمی دانشجویی و با تأکید بر هم‌افزایی، تکثیر ایده­‌های خلّاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمن‌های علمی دانشجویی همه‌ساله برگزار می‌شود. این جشنواره تلاش می­‌کند تا مبنا و مبداء حرکتی نوین برای سازماندهی فعالیت‌های علمی دانشجویی باشد. جشنواره‌ی ملی حرکت، به تعبیری دیگر، حرکتی است ملی برای شکوفایی استعدادهای شگرف جوان خلاق و اندیشمند ایرانی، برای اعتلای ایران و ایرانی و برای ارتقاء موقعیت و اندیشه‌های کمال‌جویی ایرانی و برای ایجاد فردایی بهتر، ایرانی‌آبادتر و آزادتر در پرتو اراده‌ و استعدادهای جامعه دانشجویی کشور.

این جشنواره هر سال میان تمام انجمن های علمی برگزار می گردد. امسال هم شاخه‌ی دانشجویی ACM در حوزه مسابقات علمی رتبه‌ی اول را دریافت کرد و جایزه خود را از وزیر علوم دریافت کرد.