مسابقه‌ی XP Game ویژه‌ی ورودی‌های جدید
۲۷ مهر · News

مسابقه‌ی XP Game با هدف آشنایی ورودی‌های جدید سال ۹۵ با شاخه‌ی دانشجویی ACM و دانشکده‌ی برق و کامپیوتر روز جمعه ۳۰ مهر‌ماه برگزار می‌شود. برای ثبت‌نام به acm.ut.ac.ir/xp مراجعه کنید.

هر ساله ACM جشنی به مناسبت آشنایی بیشتر  دانشجویان ورودی جدید با محیط دانشگاه، دیگر دانشجویان ورودی رشته ی کامپیوتر و دانشجویان سال بالاتر برگزار می‌کند.

برنامه‌ی XP Games مسابقه ای است که در قالب بازی های ساده به آموزش مفاهیم پایه‌ی Agile software developement می‌پردازد.

پس از استقبال خوب دانشجویان ورودی ۹۴ از مسابقه‌ی XP Games تصمیم گرفتیم امسال نیز این برنامه را تکرار کنیم.

این برنامه از تعدادی مسابقه تشکیل شده است که هر یک مدت زمان و امتیاز مخصوص به خود را دارند، چالش اصلی این مسابقات انجام دادن آن‌ها نیست بلکه مدیریت مسابقه‌ها با توجه به توانایی‌های تیم است، به گونه ای که بیشترین امتیاز را بیاورند.

در این برنامه به هر یک از تیم‌های دانشجویان ورودی جدید یک دانشجوی سال بالاتر به عنوان داور و راهنما اضافه می‌شود، این راهنما، که قبلا آموزش‌های لازم را دیده است، در صورت نیاز تیم را راهنمایی می‌کند، هم چنین وظیفه ی قضاوت صحت انجام بازی‌ها به عهده‌ی راهنما تیم است.

lnxdx.acm@gmail.com

:/

hazfesh kon. eshtebah shod. tnx.

:\