برنامه‌ی تابستانی Summer of Code
۰۵ تیر · Rings

کی»تابستان با کد» برنامه‌‌ای‌ است که از سال ۱۳۹۱ توسط شاخه‌ی دانش‌جوییACM برگزار می‌شود. هدف این برنامه استفاده از فرصت‌های آزاد تابستان و انجام یک پروژه‌ی بزرگ و کاربردی در طول این زمان است.

مزیت‌های شرکت در این برنامه علاوه بر انجام یک پروژه کاربردی، یادگیری کار تیمی به‌صورت واقعی (در قالب گروه‌های ۴ تا ۸ نفره) و آشنایی با تکنولوژی‌های جدید از جمله تکنولوژی‌های برنامه‌نویسی برای موبایل، سیستم‌های تحت وب و ... است. همچنین در صورتی که پروژه به‌صورت تجاری تعریف شود درآمدزایی نیز خواهد داشت.

پروژه‌ها در «تابستان با کد» توسط جمعی از اساتید، فارغ‌التحصیلان یا دانش‌جویان سال‌های آخر تعریف می‌شوند و هر کدام یک مدیر پروژه دارند. هر نفر می تواند در یکی از این پروژه‌ها همکاری داشته باشد.

می‌توانید پروژه های تعریف شده برای این »تابستان با کد» را در جدول زیر مشاهده کنید.

برای درخواست شرکت در هر یک از این پروژه‌ها، یک ای‌میل با عنوان “(عنوان پروژه) ::”SoC و مشخصات خود شامل نام، نام خانوادگی و سال ورود و همچنین پروژه‌ای که در اولویت بعدی به آن علاقه دارید به acm@ut.ac.ir ارسال کنید.

پس از بررسی همه‌ی درخواست‌ها، به اعضای منتخب برای هر پروژه از طریق ای‌میل اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد.

عنوان پروژه

چه کاری می‌کنیم؟

خوب است چه چیزهایی بلد باشیم؟

چه چیزهایی یاد می‌گیریم؟

راهنما

ایونت باز

یک سایت برای مدیریت همایش‌ها و رویدادها می‌سازیم که شامل دو بخش مدیریت و End User است.

JS, Payment, Bootstrap, PHP, Apache Web Server, SQL DB

علیرضا اسکندری

Poll

یک سایت برای انواع نظرسنجی می‌سازیم که هر کسی می‌تواند در آن یک نظرسنجی با ویژگی‌های مختلف تعریف کند، ضمن این‌که ما تضمین می‌کنیم که رأی‌ها یکتا هستند.

Bootstrap,

Angular JS,

Flask,

MVC,

NoSQL DB

محمد خلاقی

ACM Vahed

سایت انتخاب واحد مجازی ACM را بهبود می‌دهیم و تعدادی قابلیت جدید از جمله پیشنهاد واحد به آن اضافه می‌کنیم.

Ruby,

Ruby on Rails,

UI,

API Design,

Neo4j

محمدمهدی مهدی‌زاده

Contest

Manager

یک سامانه برای مسابقات تشریحی و تکالیف دانشگاهی ایجاد می‌کنیم که برای همه رشته‌ها قابل استفاده خواهد بود.

AP,

JS,

Angular JS

Django,