مسابقه‌ی برنامه‌نویسی Mobiro Apptalent
۳۱ خرداد · Classes

اختتامیه ۴تیر ۹۴

۱۰۰ نفر حاضر در اختتامیه

با‌توجه به گستردگی و رشد برنامه‌های کاربردی موبایل، به ویژه در سیستم عامل اندروید، شرکت پرهام - موبیرو- با همکاری شاخه دانش‌جویی ای‌سی‌ام دانشگاه تهران و همراه‌ اول به منظور تقویت توانایی این مهارت در بین برنامه‌نویسان و ایجاد پایه‌ای برای برنامه‌نویسی اندروید، اقدام به برگزاری یک مسابقه برنامه‌نویسی اندروید به نام ا‌پ‌تلنت کرد.

این مسابقه که در چند مرحله برگزار شد در موضوعات Communication، M-Commerce، آزاد و ایده برگزار شد که در پایان پس‌ از داوری‌ که توسط تیم موبیرو و برخی از اساتید دانشگاه تهران صورت گرفت، افراد برگزیده انتخاب شدند.

مراسم اختتامیه در تیرماه سال ۹۴ در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه، برگزار شد که در آن نمایندگان ویژه شرکت‌ها، برگزیدگان و جمعی از اصحاب رسانه حضور داشتند. مهمانان به ارایه سخنرانی درباره برنامه‌‌نویسی موبایل و بازار آن پرداختند و پس از آن جوایز برگزیدگان اعطا شد. همچنین پیش‌تر شرکت موبیرو آمادگی خود‌ را برای حمایت مالی و معنوی خود را از برگزیدگان و تجاری‌سازی آن‌ها اعلام کرده‌بود.

این مراسم با همکاری شاخه دانش‌جویی به صورت زنده از سایت ای‌سی‌ام پخش شد.

** سایت اپ‌تلنت : apptalent.ir