همایش پنجره

گزارش پنجره ۹۴

۲۰-۲۲ اردی‌بهشت

۲۰۰ نفر در روز متوسط

از دغدغه‌های مهم دانش‌جویان مهندسی کامپیوتر، موقعیت شغلی آن‌ها پس از اتمام دوره تحصیل استشاخه دانش‌جویی‌ ای‌سی‌ام برای آگاهی‌بخشی درمورد صنعت فناوری اطلاعات و سبک‌زندگی یک مهندس کامیپوتر، اقدام به برگزاری رویدادی تحت عنوان پنجره کرد که در اولین دوره این رویداد، سه‌ روز همایش در اردیبهشت سال ۹۴ برگزار شددر این دوره همایش از فعالان و شرکت‌های موفق فناوری  اطلاعات در ایران دعوت شد تا تجربیات خود را با دانشجویان به اشتراک بگذارند.

۷ شرکت کامپیوتری، فعال در حوزه‌های بانک‌داری ، استارتاپ‌های موفق ، سخت‌افزار و انفورماتیک نمایندگان خود را برای انتقال تجربیات به دانشگاه فرستاده بودندهمچنین در کنار فعالان صنعتی از استاد‌های دانشگاه برای مقایسه فضای کار دانشگاهی و صنعتی دعوت شده‌بود.

در کنار سخن‌رانی‌ها، نمایشگاهی برای شرکت‌های حاضر در هرروز در‌نظر گرفته شده بود تا دانش‌جویان مستقیما با آن‌ها در ارتباط باشند.

این برنامه در هر روز با حضور حدود ۲۰۰نفر از دانشجویان برگزار شد که نشان از نیاز دانشجویان به این برنامه داشت.

در پایان هرروز، پنل پرسش و پاسخ با حضور مهمانان و دانشجو‌یان برگزار شد که در آن دانشجویان پاسخ سوالاتشان از مهمانان دریافت می‌کردند و شرکت‌ها و استاید دانشگاه با دغدغه دانش‌جویان مستقیما مواجه می‌شدند.

در پایان به صورت خلاصه راجع به سرفصل‌های زیر صحبت به میان آمد:

• استارتاپ‌ها و چگونگی شکل‌گیری یک استارت‌آپ

• موقعیت یک مهندس کامپیوتر، نرم‌آفزار، در یک شرکت بزرگ