کانتست ریاضیات گسسته
۰۲ اسفند · Contests

عنوان برنامه: کانتست‌ ریاضیات گسسته

در سالی که گذشت دو بار مسابقه‌ی ریاضیات گسسته در دو ترم متوالی در تاریخ جمعه ۱۳۹۴/۳/۲۹ و چهارشنبه ۱۳۹۴/۱۰/۳۰ برگزار شد. این دو مسابقه‌ ماهیتی مشابه مسابقه‌ی ریاضیات گسسته که در اردیبهشت ۱۳۹۳ برگزار شد داشتند.

تفاوتی که این دو مسابقه با مسابقه‌ی اردیبهشت ۱۳۹۳ داشتند این بود که برخلاف گذشته این دو مسابقه به صورت انفرادی و آنلاین برگزار شدند و دانشجویان درس ریاضیات گسسته این قابلیت را داشتند که از هر مکانی در مسابقه شرکت کنند. با این وجود در صورت حضور در سایت دانشکده‌ برق و کامپیوتر می‌توانستند در صورت وجود اشکال فنی یا اشکال در سوالات، آن را با مسئولین مسابقه و دستیاران آموزشی درس در میان گذاشته و مرتفع کنند. هم‌چنین ۲ هفته برای جمع‌آوری سؤالات طبقه‌بندی شده‌ی جدید وقت صرف شد تا سؤالات به روز شده و سطح مسابقه از نظر محتوایی بالاتر رود. برخی از دستیاران آموزشی درس ریاضیات گسسته در جمع‌آوری سؤالات و داوری در روز مسابقه همکاری داشتند.

تعداد شرکت‌کنندگان در این دو مسابقه به ترتیب ۵۱ و ۲۴ نفر بود.

تیم برگزاری مسابقه:

تیم اجرایی: نوید صالح‌نمدی، حسین اصغری

دستیاران آموزشی(اعضای تیم داوری): حسین اصغری، پویا رضایی، احسان نامداری، ایمان نامداری، مهرداد بختیاری، نهال میرزایی، محمدصادق جزایری، فراز یزدانی و زهرا شکارچی

سایت مسابقه: http://acm.ut.ac.ir/dm