سیزدهمین دوره‌ی مسابقات برنامه‌نویسی ACM دانشگاه تهران
۳۰ آبان · Contests

سیزدهمین دوره‌ی مسابقات برنامه‌نویسی ACM دانشگاه تهران

(https://icpc.baylor.edu/regionals/finder/fanni-ipc-2015)

در راستای آماده‌سازی دانش‌جویان برای شرکت در مسابقات برنامه‌نویسی ICPC هر ساله شاخه‌ی دانش‌جویی ACM دانشگاه تهران، اقدام به برگزاری یک مسابقه‌ی آنلاین جامع می‌کند. این مسابقه که برای دانش‌جویان دانشگاه تهران، یک مسابقه‌ی انتخابی برای حضور در مسابقه‌ی منطقه‌ی غرب آسیا نیز محسوب می‌شود با توجه به سابقه‌ی برگزاری و سطح سؤالات با استقبال خوب دانش‌جویان دانشگاه‌های سطح کشور همراه می‌شود.

در دو سال گذشته دانشگاه‌های دیگری نیز اقدام به برگزاری چنین مسابقاتی کرده‌اند که باعث افزایش آمادگی دانش‌جویان برای شرکت در مسابقات منطقه‌ی غرب آسیا می‌شود.

مسابقه‌ی سال ۲۰۱۵ دانشگاه تهران، هم‌چون سال‌های گذشته هم به صورت حضوری و هم به صورت غیرحضوری (در سایت sharecode.io) برگزار شد. ۹۸ تیم مختلف در مسابقه شرکت کردند، که با هماهنگی‌های انجام شده ۲۵ تیم از دانشگاه‌های شهر تهران به صورت حضوری در سایت دانشکده‌ی مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران در مسابقه شرکت کردند.

۱۰ نفر از دانش‌جویان دانشکده (اعضای شاخه‌ی دانش‌جویی ACM)، در پذیرایی، پرینت سؤالات و کدها و توزیع آن و هم‌چنین اهدای بادکنک در روز مسابقه به شاخه‌ی دانش‌جویی ACM دانشگاه تهران کمک کردند.

برنامه‌ریزی انجام مسابقه و طراحی سؤالات از هفته‌ها قبل از زمان برگزاری مسابقه آغاز شده‌بود. ۱۲ نفر از افراد باتجربه و شرکت‌کنندگان قدیمی که دانش‌جویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه تهران بودند، در مسابقات برنامه‌نویسی  ACM  به طراحی سؤالات، بازبینی و تبادل نظر برای بهبود سؤالات پرداختند. سه نفر از طراحان سؤالات نیز در روز مسابقه آماده‌‌ی پاسخ‌گویی به مشکلات احتمالی (clarifications) بودند که بازبینی‌های دقیق و چندین باره‌ی سؤالات قبل از برگزاری مسابقه، باعث شد در زمان برگزاری مسابقه مشکلی بوجود نیاید.

در پایان این مسابقات ۴ تیم برتر دانشگاه تهران، برای شرکت در مسابقات منطقه‌ی غرب آسیا معرفی شدند.

تیم برگزاری مسابقه:

مدیران اجرایی: امیررضا دادفرنیا، حسین اصغری، سارا جوادزاده و نوشین شهیدزاده

همکاران در روز مسابقه: محمد مهدوی‌دوست، احسان حاج‌یاسینی، امیرحسین صیحانی و ماهان عزیزمحمدی

طراحی و بازبینی سؤالات: امیر صبوری، آریاز اقبالی، حامد زمانی، نوید صالح‌نمدی، حسن نصر اصفهانی، حسین نصر اصفهانی، علی الهی، مهرداد بختیاری، مسعود جلیلی، صبا احمدی، سینا لباف و محسن مهدیه

-- دل نهادم به صبوری که جز این چاره نباشد...