کانتست‌های برنامه‌نویسی هفتگی
۳۰ آذر · Contests

عنوان برنامه: کانتست‌های آمادگی هفتگی

شرکت در مسابقه‌ی ACM ICPC یکی از برنامه‌های اصلی شاخه‌ی دانشجویی ACM دانشگاه تهران است و در این راستا تلاش می‌کند با برگزاری کلاس‌ها و کانتست‌های تمرینی به آمادگی بیشتر دانشجویان بااستعداد در این زمینه کمک کند.

پس از پایان کلاس‌های مقدماتی برای آمادگی شرکت در مسابقات ICPC در تابستان ۱۳۹۴، کلاس‌های پیشرفته‌ای برگزار شد. شرکت‌کنندگان این کلاس را شرکت‌کنندگان برتر کلاس‌های مقدماتی و افرادی که در سال‌های گذشته توانایی را خود در مسابقات ICPC نشان داده‌ بودند، تشکیل می‌دادند. این کلاس‌ها به مدت ۴ هفته و هفته‌ای دو جلسه برگزار شد و تا اول پاییز ادامه داشت. پس از اتمام این کلاس‌ها و پیش از برگزاری مسابقات انتخابی مسابقه‌ی غرب آسیا، شاخه‌ی دانشجویی ACM اقدام به برگزاری حدود ۸ کانتست آمادگی هفتگی برای شرکت‌کنندگان در کلاس‌های آماده‌سازی و علاقمندان در بازه‌ای نزدیک به دو ماه نمود.

پس از برگزاری مسابقات انتخابی مسابقه‌ی غرب آسیا، ۴ تیم از دانشگاه تهران به این مسابقات راه یافتند. از این زمان به مدت ۲ هفته تا شروع مسابقه‌ی منطقه‌ی غرب آسیا ۴ کانتست تمرینی برای آمادگی هرچه بیشتر تیم‌های حاضر از دانشگاه در این مسابقات برگزار شد.

شرکت‌کنندگان پس از پایان مدت زمان کانتست به بررسی راه‌حل‌های خود و تبادل نظر می‌پرداختند و با کمک برگزارکنندکان کانتست اشکالات خود را بررسی و آن‌ها را رفع می‌کردند.

در نتیجه‌ی این کانتست‌های تمرینی تیم Narengies Factory :) با اعضایی متشکل از دانشجویان دانشکده کامپیوتر و علوم دانشگاه تهران، با کسب رتبه‌ی هفتم در سایت تهران برترین رتبه را در بین تیم‌های دانشگاه تهران کسب کرد. نتایج دیگر تیم‌های دانشگاه تهران در مسابقه منطقه‌ای که در مسابقات تمرینی شرکت کرده‌بودند به شرح زیر است:

NeshesTeam رتبه‌ ۱۳

SaBeNiDaF رتبه ۲۳