کلاس‌های تابستانه
۳۰ شهریور · Classes

به دلیل فشردگی دروس در طول ترم و تمرکز بیشتر دانشجویان روی کسب نمرات دلخواه، اغلب آن‌ها نمی‌توانند با فراغ بال به یادگیری مطالب مورد علاقه خود بپردازند. به همین دلیل، همیشه تابستان به عنوان فرصتی طلایی مطرح بوده که بتوان در آن، این ضعف را پوشش داده و مطالب زیادی را فراگرفت.

شاخه دانشجویی ای‌سی‌ام با علم به این موضوع و با توجه به رسالت خود، همواره سعی کرده تا با برگزاری کلاس‌های متفاوت و با سبک های مختلف، هم سلیقه دانشجویان را پوشش داده و هم آنها را با مطالب روز دنیا  آشنا کند. در تابستان ۹۴ علاوه بر برگزاری کلاس های فنی (مانند جاوا، امنیت، گیت و متلب) سعی شد تا با مشارکت اساتید محترم، حلقه‌هایی با محتوای تئوری به دانشجویان علاقه‌مند ارائه شود(محاسبات علمی، همروندی). همچنین با توجه به عدم شناخت کافی دانشجویان کارشناسی در مباحث هوش مصنوعی، کلاس‌های پردازش تصویر و یادگیری ماشین به اولویت ما تبدیل شده بود. علاوه بر این، کلاس‌هایی مانند مارکتینگ و فوتوشاپ نیز که به طور غیرمستقیم با رشته کامپیوتر در ارتباطند برگزار شدند.

کلاس‌های تابستانی از اول مرداد ماه شروع شد و تا اواسط شهریور ادامه داشت. در انتخاب هزینه کلاس ها بر اساس حقوق درخواستی اساتید انتخاب شد که البته برای دانشجویان رشته کامپیوتر، با تخفیف همراه بود.

لیست کارگاه ها و کلاس‌ها:

کلاس

LaTeX

سه‌شنبه ۲۷ مردادماه
۱۰-۱۷

با توجه به اینکه هرساله تعداد قابل قبولی از دانشجویان ورودی جدید کم و بیش در المپیاد دانش‌آموزی کامپیوتر تجربه دارند، شاخه دانشجویی ای‌سی‌ام مسابقات ACM-ICPC را فرصتی برای پرورش این منابع میبیند. به همین دلیل هرساله در تابستان کلاس‌هایی برای آمادگی افراد علاقه‌مند گذاشته می‌شود تا با تدریس مباحث موردنیاز توسط دانشجویانی با تجربه و حل مسائل مختلف، آنها را برای این مسابقات آماده کند. البته مخاطبان این کلاس فقط شرکت‌کنندگان در مسابقات نیستند و دانشجویان دیگر برای تقویت خود در دروس الگوریتم و ساختمان داده، همواره بخش بزرگی از ثبت‌نام کنندگان را تشکیل میدهند.

در تابستان ۹۴ این کلاس‌ها در دو سطح مقدماتی و پیشرفته برگزار شد. سطح مقدماتی بدون هیچگونه پیشنیاز و مناسب برای تمام برگزار شد و مدرس این دوره معین زراعتکار از دانشجویان همین دانشگاه بود که دوبار سابقه صعود به مسابقات منطقه‌ای را دارد. کلاس پیشرفته پس از اتمام کلاس مقدماتی شروع به کار کرد و افرادی که به صورت جدی‌تر برای مسابقات تلاش می‌کردند و در زمینه الگوریتم و مسابقات دارای تجربه بودند در آن حاضر شدند. تدریس این دوره بر عهده حامد صالح از دانشگاه صنعتی شریف بود.