مسابقه‌ی ویژه‌ی ورودی‌های جدید (XP Games)
۲۱ مهر · Contests

شاخه‌ی دانش‌جویی ACM دانشگاه تهران (با همکاری شورای نمایندگان دانشکده‌ی مهندسی برق و کامیوتر)، مسابقه‌ی Extreme Programming Game را که با الهام‌گیری از Agile Software Development طراحی‌شده‌است، ویژه‌ی دانش‌جویان ورودی جدید برگزار می‌کند. (به همراه پذیرایی و جوایز ویژه برای تیم‌های برتر)

این مسابقه که با هدف آشنایی دانش‌جویان ورودی جدید با یک‌دیگر و با دانش‌جویان سال‌های بالاتر برگزار می‌شود، در دو روز برای دانش‌جویان رشته‌های مهندسی برق و کامپیوتر برگزار خواهد شد. این مسابقه در گروه‌های ۴ تا ۶ نفره برگزار خواهد شد. دانش‌جویان می‌توانند در هنگام ثبت‌نام و یا در روز مسابقه گروه‌های خود را تشکیل دهند.

از تمامی دانش‌جویان ورودی جدید دعوت می‌شود که در این مسابقه شرکت کنند. برای ثبت‌نام و اطلاعات بیشتر به دفتر شاخه‌ی دانش‌جویی ACM واقع در انتهای سایت دانشکده‌ (امیرآباد) مراجعه کنند.

ثبت‌نام آنلاین

زمان برگزاری: