انتشار شماره‌ی پاییز نشریه‌ی اف‌یک
۳۰ شهریور · F1 Journal

شماره‌ی جدید نشریه‌ی اف‌یک سه‌شنبه ۳۱ شهریور ساعت ۱۳:۳۰ منتشر می‌شود.
می‌توانید برای تهیه‌ی آن از ۳۱ شهریور به دفتر شاخه‌ی دانش‌جویی ‌ACM مراجعه کنید.
امکان خرید آنلاین نشریه نیز از ۱ مهرماه فراهم می‌شود.

گوشه‌ای از مطالبی که در این شماره می‌خوانید:

۱- اخبار دانشکده و ACM
۲- گزارش از جشن رونمایی از اوبونتو ۱۵.۰۴
۳- نمایش‌نامه‌ای از «مسیر پیش رو»
۴- موضوع فصل: داده‌های بزرگ
۵- فلسفه‌ی آزادی‌خوای در نرم‌افزار: مروری بر یک فراز و نشیب
۶- هنر و صنعت در بازی‌سازی

خرید آنلاین و توضیحات بیشتر

F1 Big Data اف‌یک

سلام. باور کنید لینک دانلود کار نمی کند و این چندمین دفعه هست که این موضورع را به شما گوشزد می کنم.

سلام.بله.ما زمانی که ما فایل نمونه را دانلود کردیم کار میکرد.من در حال حاضر شدیدا به این مجله نیاز دارم و پول آن را پرداخت کرده ام ولی فایل اصلی دانلود نمیشود به درستی.لطفا شما که خودتون متخصص IT هستین اول مشکل کار خودتون رو حل کنید که اگر ما دفعه دیگه هم به مجله شما نیاز داشتیم بتونیم بهتون اطمینان کنیم.

دوست عزیز من پول هم واریز کردم ولی کماکان امکان دانلود ندارم. مسعود نعمت اللهی

سلام. از انتشار مجله بیش از سه ماه می گذرد و بنده و دوستان دیگر که هزینه مجله را پرداخت کرده اند هنوز قادر به دریافت مجله به علت خرابی لینک نیستیم.