اطلاعیه‌ي تکمیلی کلاس‌های تابستانی شاخه‌ی دانش‌جویی ای‌سی‌ام
۲۷ تیر · Classes

اطلاعیه‌ی شماره‌ی ۲ کلاس‌های تابستانی شاخه‌ی دانش‌جویی ای‌سی‌ام،

کلاس‌/حلقه/کارگاه‌های جدید:
۱- حلقه‌ی «هم‌روندی تا بی‌نهایت»، اساتید: دکتر خسروی و مهندس خامس‌پناه. چهارشنبه‌ها از ۱۴ مردادماه ساعت ۱۰-۱۲

۲- حلقه‌ی «طراحی وب مقدماتی-(HTML/CSS: مدرس: امیرحسین غفاری. یک‌شنبه-سه‌شنبه از ۱۸ مردادماه ساعت ۱۴-۱۵:۳۰

۳- کلاس «برنامه‌نویسی به زبان ++c و شی‌گرایی»، مدرسان: مهرداد بختیاری، امیررضا دافرنیا. چهارشنبه‌ها از ۷ مردادماه. ساعت ۱۲:۳۰-۱۵

۴- مجموعه کارگاه‌های آموزشی (با همکاری شرکت صباسل)، ساعت ۱۰-۱۳
                    * کارگاه راه‌اندازی استارتاپ(از رویا تا واقعیت)، ۱۴ مردادماه
                    * کارگاه مدل کسب و کار (در اکوسیستم موبایل)، ۲۸ مردادماه
                    * فروش و بازاریابی: پاشنه آشیل کسب و کارها، ۴ شهریورماه

۵- کارگاه آموزشی LaTeX: سه‌شنبه ۲۷ مردادماه، ساعت ۱۰-۱۷ مدرس: جاوید داداش‌کریمی

تغییرهایی در زمان‌بندی کلاس‌ها

۱- با توجه به درخواست دانش‌جویان، کلاس آموزشی مقدمه‌ای بر محاسبات علمی(مهندس شفیعی)، به روزهای شنبه و سه‌شنبه ساعت ۱۴ منتقل شد.

۲- با توجه به درخواست دانش‌جویان کلاس آموزشی فوتوشاپ، به ساعت ۱۰-۱۲ روز شنبه و دوشنبه، منتقل شد.

۳- شرکت در جلسه‌ی اول کلاس‌های پردازش تصویر، تحلیل رفتار متقابل، یادگیری ماشین و جاوااسکریپت پیش‌رفته برای آشنایی بیشتر دانش‌جویان آزاد است، از افراد متقاضی خواهش‌مندیم با توجه به محدودیت ظرفیت کلاس، با ارسال ایمیل به آدرس ut.acm.chapter@gmail.com حضور خود را در جلسه‌ی اول کلاس اعلام کنند.

پی‌نوشت: در صورتی که مایل به شرکت در کلاس‌هایی هستید که در برنامه‌ی کلاس‌ها با یکدیگر تداخل زمانی دارند، با ارسال ایمیل یا مراجعه حضوری به دفتر شاخه اطلاع دهید.