قرار گرفتن شاخه‌ی دانش‌جویی ای‌سی‌ام دانشگاه تهران در بین ۵ شاخه‌ی برتر جهان
۲۱ خرداد · News

باکمال افتخار به اطلاع می‌رساند که شاخه‌ی دانشجویی ACM دانشگاه تهران موفق گردید برای سومین بار در چهار سال اخیر یکی از جوایز پنج‌گانه‌ی بهترین عملکرد را بین ۸۴ شاخه‌‌ی دانشجویی فعال در ۴۰ کشور دنیا را کسب کند.

شایان ذکر است این شاخه دانشجویی، پیش از این نیز در سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۲ نیز برنده این جایزه در شاخه Outstanding Recruitment Program  شده بود و امسال نیز برای سومین بار از طرف انجمن جهانی  ACM به‌عنوان یکی از پنج شاخه‌ی دانشجویی برتر در سطح بین‌المللی انتخاب شد و  ACM Excellence  Awards را در بخش School Services از آن خود کرد.

اسامی ۵ شاخه‌ی دانشجویی برتر در لینک زیر اعلام شده است:

ضمن تشکر و تبریک این افتخار به دانشجویان،اساتید و مسئولین دانشکده‌ی مهندسی برق و کامپیوتر و آرزوی توفیق روزافزون این عزیزان در تمامی عرصه‌های زندگی، برخود لازم می‌دانیم ضمن تشکر ویژه از جناب آقای دکتر رامتین خسروی سرپرست شاخه دانشجویی، یادی نیز بنماییم از مرحوم آقای دکتر سید مهدی فخرائی که پایهگذار این شاخه دانشجویی در این دانشکده بودند و سالها راهبری آن را بر عهده داشتند.

تبریک به شاخه‌ی دانش‌جویی ای‌سی‌ام و همه‌ی دست‌اندرکاران

چه همه دست اندرکار دارین!