مسابقه‌ی انتخابی برای مسابقات ای‌سی‌ام
۱۵ آذر · Contests

مسابقات برنامه‌نویسی ای‌سی‌ام از معروف‌ترین‌ها در حوزه‌ی مسابقات برنامه‌نویسی است.هر ساله مسابقه‌ای رسمی در دانشگاه شریف برگزار می‌شود که در آن تیم‌های انتخابی از هر دانشگاه باهم مسابقه می‌دهند و برای گرفتن سهمیه‌ی جهانی تلاش می‌کنند. امسال برای این‌که بتوانند سهمیه‌ی ایران را برای مسابقات جهانی بیشتر کنند از طرف ای‌سی‌ام ایرانی مسابقات مقدماتی زیادی برگزار شد.

سری مسابقات مقدماتی ای‌سی‌ام ایران امسال از ۱۰ مهر آغاز شد. هر دو هفته یک‌بار پنج‌شنبه‌ها، یک دانشگاه مسئول برگزاری مسابقه بود و وظیفه داشت سوالات مسابقه را طرح کند. دانشگاه‌های شریف،‌ علم‌وصنعت، شهید بهشتی، شیراز، امیرکبیر و تهران از مسئولان برگزاری یک مسابقه بودند. اکثر مسابقات به‌جز مسابقه‌ی نهایی و مسابقه‌ی امیرکبیر بر روی سایت شیرکد sharecode.ir برگزار شد. مسابقه‌ی دانشگاه تهران به عنوان مسابقه‌ی انتخابی اینترنتی برای مسابقه‌ی نهایی شریف بود که طراحی سوالات این مسابقه را نیز شاخه‌ی دانشجویی ای‌سی‌ام انجام داد. کلیه‌ی مسابقات در دانشکده‌ی مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران به‌منظور بهتر برگزار شدن مسابقه و هم‌چنین تجربه‌ی شرایط مسابقه برای دانشجویان در سایت و قرائت‌خانه‌ی ساختمان قدیم دانشکده برگزار شد و دانشجویان دانشگاه (علوم و فنی)‌ برای شرکت در مسابقه‌ی اینترنتی به این محل می‌آمدند. شرکت در مسابقات اینترنتی مجانی بود.
طبق لیست سهمیه‌ها دانشگاه تهران برای انتخابی و شرکت در مسابقه‌ی شریف دارای ۶ سهمیه بود که بعد از پایان آخرین مسابقه در تاریخ ۶ آذر، نماینده‌های دانشگاه مشخص شد.
نتایج مسابقات و اطلاعات کامل در سایت http://acm.blog.ir موجود است.
دکتر رامتین خسروی مسئول شاخه‌ی دانش‌جویی ای‌سی‌ام و هم‌چنین دکتر قدسی  کمک بسیاری در برگزاری این مسابقات انجام دادند.

برگزارکنندگان: پژمان حسینی – محمد مهدوی‌دوست – شروین حجی‌اسماعیلی – نوید صالح‌نمدی – امیررضا دادفرنیا

ICPC Contest ACM