آیین ورودی (برای دانش‌جویان جدیدالورود)
۰۹ آبان · Other

هرساله، در ابتدای سال تحصیلی مراسمی با نام «آیین ورودی»، برای دانش‌جویان ورودی جدید و با هدف ‌آشنایی آن‌ها با فضای دانشکده برگزار می‌شود.

مراسم آیین ورودی سال ۱۳۹۳، مانند سالیان گذشته با همکاری دانشکده‌ی مهندسی برق و کامپیوتر و انجمن‌های علمی دانشکده برگزار شد. در ابتدای برنامه، دکتر خسروی، معاون آموزشی دانشکده، به سخنرانی پرداخت و نکاتی پیرامون دانشکده و مسائل آموزشی مطرح شد. پس از آن هر انجمن به مدت ۱۵ دقیقه فرصت داشت تا به معرفی فعالیت‌های خود بپردازد. شاخه‌ی دانش‌جویی ای‌سی‌ام دانشگاه تهران، ابتدا با پخش کلیپی فعالیت‌های گذشته‌ی خود را معرفی نمود. سپس سیدپژمان حسینی، رئیس شاخه‌ی دانش‌جویی ای‌سی‌ام، به طور دقیق‌تر به معرفی ای‌سی‌ام و شاخه‌ی‌ دانشگاه تهران پرداخت. همچنین در پایان مراسم بسته‌هایی شامل ویژه‌نامه‌ی اف‌یک و فرم ثبت‌نام در شاخه‌‌ی دانش‌جویی ای‌سی‌ام دانشگاه تهران به دانش‌جویان ورودی جدید اهدا شد.
استاد: دکتر رامتین خسروی
زمان برگزاری : ۲۵ شهریور ۱۳۹۳، ساعت ۱۱-۱۳
مکان برگزاری: پردیس انقلاب دانشگاه تهران،
تعداد شرکت‌کنندگان: ۳۰۰ نفر