مسابقه‌ی هوش مصنوعی ویژه‌ي ورودی‌جدید‌ها
۲۹ شهریور · Contests

یک از مهم‌ترین مسئولیت‌های این شاخه‌ی دانش‌جویی، برقراری بستری مناسب برای آشنایی دانش‌جویان ورودی‌جدید با محیط دانشکده و فضای آموزشی و پژوهشی آن است. دانشجویانی ترم یک معمولا تجربه کافی در زمینه علوم کامپیوتر و برنامه‌نویسی ندارند لذا این برنامه فرصت مناسبی است تا زمینه آشنایی هر چه بیشتر آنها با مطالب اولیه برنامه‌نویسی، هوش مصنوعی و طراحی الگوریتم فراهم شود. آشنایی با دانشجویان سال‌های بالاتر و بهره‌مندی از تجربیات آنها از دیگر مزیت‌های شرکت در این برنامه محسوب می‌شود.

مسابقه هوش مصنوعی این دوره ساعت ۱۰ صبح روز جمعه، دوم آبان ماه و با حضور شرکت‌کنندگان در مرکز کامپیوتر دانشکده برق و کامپیوتر، آغاز شد. بازی پیشنهادی این دوره بر خلاف دوره‌های گذشته، توسط دانشجویان همکار با این شاخه و به صورت بومی پیاده‌سازی شده بود. پس از شرح بازی و قوانین حاکم بر آن برای شرکت‌کنندگان، طی یک مراسم قرعه‌کشی ، برنامه‌نویس‌های سال بالایی به تیم‌های سه یا چهار نفره تخصیص داده شد. شرکت کنندگان تا ساعت ۱۲ ظهر به ایده‌پردازی و مشوت با برنامه‌نویس گروه خود مشغول بوده و سپس برای صرف ناهار به سلف دانشکده مراجعه کردند. تیم برنامه‌نویسی تا ساعت ۳ فرصت داشتند تا ایده‌های شرکت‌کنندگان را به برنامه‌های قابل اجرا تبدیل کنند. با بازگشت شرکت‌کنندگان به مرکز کامپیوتر، مسابقات به صورت لیگی آغاز شد و سپس به مرحله حذفی وارد شد. بازی نهایی نیز ساعت ۵ شروع شد و برنامه با معرفی تیم برنده و تقدیر از آنها پایان یافت.

زمان برگزاری:        ۲ آبان ۱۳۹۳ (October 24th 2014)    ۹:۰۰ تا ۱۷:۰۰
مکان برگزاری:        مرکز کامپیوتر، دانشکده برق و کامپیوتر، دانشگاه تهران