مسابقه‌ی تمرینی برای کانتست ای‌سی‌ام
۲۹ آذر · Contests

شرکت در مسابقه‌ی ACM ICPC یکی از برنامه‌های اصلی شاخه‌ی دانشجویی دانشگاه تهران است و در این راستا تلاش می‌کند با برگزاری کلاس‌ها و کانتست‌های تمرینی به آمادگی بیشتر دانشجویان بااستعداد در این زمینه کمک کند.

پس از برگزاری مسابقات انتخابی مسابقه‌ی غرب آسیا، ۶ تیم از دانشگاه تهران به این مسابقات راه یافتند. از این زمان به مدت ۲ هفته تا شروع مسابقه‌ی منطقه‌ی غرب آسیا ۹ کانتست تمرینی برای آمادگی هرچه بیشتر تیم‌های حاضر از دانشگاه در این مسابقات برگزار شد.
شرکت‌کنندگان پس از پایان مدت زمان کانتست به بررسی راه‌حل‌های خود و تبادل نظر می‌پرداختند و با کمک برگزارکنندکان کانتست اشکالات خود را بررسی و آن‌ها را رفع می‌کردند.
در نتیجه‌ی این کانتست‌های تمرینی تیم Odd Factory از دانشکده‌ی علوم دانشگاه تهران با کسب رتبه‌ی ششم در سایت تهران به مسابقه‌ی جهانی سال ۲۰۱۵ راه یافت. نتایج دیگر تیم‌های دانشگاه تهران در مسابقه منطقه‌ای که در مسابقات تمرینی شرکت کرده‌بودند به شرح زیر است:
Triple Narengies :) رتبه ۸
sakht kondo kodanam رتبه‌ ۱۵