کلاس‌های تابستانی ای‌سی‌ام
۳۰ تیر · Classes

دانشجویان در طول دو ترم تحصیلی پاییز و بهار، به طور اختصاصی به دروسی که برداشته‌اند می‌پردازند و جز اندک درس‌هایی که پروژه یا مطالبی خارج از سرفصل اما مرتبط با موضوع اصلی رشته دارد، نمی‌توانند با موضوعات مفید و کاربردی ارتباط داشته‌باشند. فصل تابستان و تعطیلی سه‌ماهه، فرصت بسیار خوبی برای دانشجویان است تا به فعالیت‌هایی که در طول ترم انجام ندادند بپردازند. از این رو انجمن علمی مهندسی کامپیوتر (ای‌سی‌ام)کلاس‌هایی در این راستا برگزار کرد.

کلاس‌های این دوره بیشتر تمرکز بر برنامه‌نویسی وب را داشت. هم‌چنین مانند هرسال کلاس‌ّهای آمادگی برای مسابقات برنامه‌نویسی ای‌سی‌ام نیز برگزار شد. این کلاس بیشترین میزان استقبال را در بین شرکت‌کنندگان داشت. هم‌چنین امسال برخلاف سال‌های پیش، بعضی کلاس‌های غیرتخصصی علم کامپیوتر هم به لیست کلاس‌ها اضافه شد. اصول مارکتینگ و تحلیل متقابل از آن دست کلاس‌هاست که بسیار به درد دانشجویان و خلاصه هر آدمی می‌خورد.
برگزاری این کلاس‌ها از ۸ تیرماه آغاز شد و تا هفته‌ی آخر شهریور ادامه داشت.     کلیه‌ی کلاس‌های تابستانی شاخه در اتاق‌های ۲۰۸ و ۲۱۱ ساختمان جدید دانشکده‌ی مهندسی برق و کامپیوتر برگزار شد. هزینه‌ی شرکت در کلاس‌های تابستانی از سه قیمت پیروی می‌کرد. این هزینه برای دانشجویان دانشکده‌ی مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران و دانشجویان سایر رشته‌های دانشگاه و حتی دانشجویان سایر دانشگاه‌ها تفاوت داشت. در زیر هزینه‌ی دانشجویان دانشکده‌ی مهندسی برق و کامپیوتر اعلام شده‌است.

نام کلاس

ساعت ۹ تا ۱۲

۲۷

۸۰

سلام برنامه ی کلاس های نرم افزار تابستون امسال مشخص نشده هنوز؟زیرا من قصد ثبت نام و بنابراین برنامه ریزی دارم!

سلام خسته نباشید آ یا فارغ التحصیلان هم میتوانند در این کلاس ها شرکت کنند ؟