جشنواره‌ی مهندسی اینترنت
۳۰ اردیبهشت · Other

نخستین جشنواره‌ی مهندسی اینترنت برای ایجاد بستری مناسب برای گسترش توانایی‌ها و رشد درک دانش‌جویان نسبت به صنعت فناوری اطلاعات در تاریخ سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۳ در دانشکده‌ی مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران برگزار شد.این مراسم به همت هیئت رئیسه‌ی محترم دانشکده، دکتر شاهرخ فرهنگی و دکتررامتین خسروی، مدرس درس مهندسی اینترنت آقای مهندس حسین شفیعی و به کمک انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشکده (شاخه‌ی دانشجویی اِی‌سی‌اِم) برگزار و در آن از ۲۰ پروژه‌ی کاربردی و آماده‌ی ورود به بازار رونمایی شد.

تمامی این پروژه‌ها در درس مهندسی اینترنت تعریف و توسط دانشجویان این درس و با استفاده از زبان برنامه‌نویسی روبی و چارچوب ریلز پیاده‌سازی شد. در ابتدای درس، جلساتی برای تعریف پروژه‌ها گذشت که در آن‌ اساتید و دانش‌جویان ایده‌های خود را بیان کردند. در آخر این جلسات، دانش‌جویان در قالب گروه‌های ۱ تا ۴ نفره قرار گرفتند و هر گروه یک پروژه را انتخاب کرد. در طول ترم نیز در خارج از وقت کلاس استاد آماده‌ی پاسخ‌گویی به سؤالات هر گروه بود.

مراسم از ساعت ۱۲ آغاز و تا ساعت ۱۵ به طول انجامید. جمع قابل توجهی اساتید دانشکده، افراد سرشناس و شرکت‌های معتبر در زمینه‌ی مهندسی اینترنت و همچنین متخصصان کسب‌وکار نیز دعوت شده بودند. از این افراد می‌توان به دکتر فاطمه قاسمی اصفهانی، دکتر ناصر معصومی، دکتر هشام فیلی، دکتر مهدی کارگهی، دکتر سیامک محمدی، دکتر محمود محمدطاهری و آقای نعمتی شهاب اشاره کرد. استقبال دانشجویان از مراسم بسیار خوب بود به نحوی که از دانشگاه‌های شریف و امیرکبیر نیز دانش‌جویانی برای بازدید از غرفه‌ها حضور داشتند. در طی مراسم نیز رأی‌گیری برای انتخاب پروژه‌ی برگزیده انجام شد.

سایت جشنواره: http://ie-festival.com

استادان: دکتر رامتین خسروی r.khosravi@ut.ac.ir - مهندس حسین شفیعی hs.shafiei@gmail.com
زمان برگزاری: ۳۰ اردیبهشت ۹۳
مکان برگزاری: دانشکده‌ی مهندسی برق و کامپیوتر ساختمان جدید